KUVEYT'TE YENİ SHOWROOM

4 January 2021

Kuveyt Showroom ENNE şimdi ENNE'nin en yeni mobilya koleksiyonlarıyla açıldı. Uluslararası üne sahip tasarımcılardan oluşan elle seçilmiş bir ekip tarafından tasarlanan ENNE koleksiyonlarının tamamı Türkiye'de titizlikle kendi bünyesinde üretilmektedir.

Yeni lokasyon, ticari ve konut tasarımcılarının yanı sıra yüksek kaliteli çağdaş tasarımla ilgilenen tüketicilere de hizmet verecek ve markanın ürün ve ürünlerini tam kapsamlı tasarım hizmetleriyle birlikte sunacak.

Yeni showroom, Hawally blok 01, Ibn Khaldoun Caddesi'nde yer almaktadır.

Al Nafisi Binası 11 Asma Kat Ofis 07.

Kuveyt Şehri.

En Son Haberler

ENNE hakkında en son haberler

BERLİN'DE YENİ SHOWROOM

Berlin Showroom ENNE is now open with ENNE's latest furniture collections. Designed by a hand-selected team of internationally renowned designers, ENNE’s collections are all meticulously manufactured in-house in Turkey.

8 November 2023

MARBELLA'DA YENİ SHOWROOM

Marbella Showroom ENNE is now open with ENNE's latest furniture collections. Designed by a hand-selected team of internationally renowned designers, ENNE’s collections are all meticulously manufactured in-house in Turkey.

10 August 2023

2023 ELLE DECORATION ULUSLARARASI TASARIM ÖDÜLLERİ

ENNE 2023 Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri'nde Arcus Koltuk ve Half Moon Aydınlatma ile 2 ödülün sahibi oldu.

4 July 2023