ELLE DECO TASARIM ÖDÜLLERİ 2021

25 November 2021

KIMONO BED by Marconato & Zappa 

Uzakdoğu felsefesinin sade ve dikkat çekici tasarımla buluşması; Kimono Yatak. Görür görmez ruhunuzda Japon esintilerini hissedeceğiniz yatak, komodin ve dresuarın bir araya gelişi yatak odanızda sıcak, sarmalayıcı ve güvenli alanlar kurgulamanıza yardımcı olacak.

Başlığında ahşap iskeletin üzerinde kullanılmış dökümlü kumaş detayı, yatağın yanına rafine bir dokunuşla yerleştirilmiş ahşap tablalar ve metal detaylı masif ahşap ayakları sizi mistik bir yolculuğa davet ediyor.

En Son Haberler

ENNE hakkında en son haberler

BERLİN'DE YENİ SHOWROOM

Berlin Showroom ENNE is now open with ENNE's latest furniture collections. Designed by a hand-selected team of internationally renowned designers, ENNE’s collections are all meticulously manufactured in-house in Turkey.

8 November 2023

MARBELLA'DA YENİ SHOWROOM

Marbella Showroom ENNE is now open with ENNE's latest furniture collections. Designed by a hand-selected team of internationally renowned designers, ENNE’s collections are all meticulously manufactured in-house in Turkey.

10 August 2023

2023 ELLE DECORATION ULUSLARARASI TASARIM ÖDÜLLERİ

ENNE 2023 Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri'nde Arcus Koltuk ve Half Moon Aydınlatma ile 2 ödülün sahibi oldu.

4 July 2023