MIAMI DİZAYN BÖLGESİNDE YENİ SHOWROOM

6 January 2020

Miami Showroom ENNE, en yeni mobilya koleksiyonlarını görücüye çıkararak Miami'nin Tasarım Bölgesi'nde bulunan ilk ABD showroom'unu açtı. Dünyaca ünlü tasarımcılardan oluşan elle seçilmiş bir ekip tarafından tasarlanan ENNE'nin koleksiyonlarının tümü, Türkiye'de titizlikle kendi bünyesinde üretilmektedir.

ENNE her yıl Salone Del Mobile Milandesign defilesinde tamamen yeni bir koleksiyon sunuyor. Pandemi nedeniyle önceki sürümleri iptal edilen markanın 2020 ve 2021 koleksiyonları, bu sonbaharda piyasaya sürülen bu yeni perakende satış noktası ve çevrimiçi platform aracılığıyla bu yıl ilk kez ABD pazarına sunuluyor. ENNE, 2020 ve 2021 koleksiyonları için tasarımcılar Christophe Pillet, Marconato Maurizio ve Terry Zappa'yı getirdi. Koleksiyon, doğal estetiği modern çizgilerle birleştiren bir ruh halinden ilham alıyor. Konseptleri, malzeme seçimi, işçilik ve imalat gibi insan merkezli tasarım, mekansal ve ürün ilişkilerine odaklanır.

“ABD'ye gelişimizi resmi olarak kutlamaktan ve bu heyecan verici yeni koleksiyonları pazara sunmaktan heyecan duyuyoruz”

Erkan Aytekin

“Miami'nin Tasarım Bölgesi'nin kalbinde yer alan bu konum, markanın kapılarını uluslararası bir izleyici kitlesine açıyor ve Amerika'da erişilebilir yüksek tasarımlı çağdaş mobilyalar için yeni bir teklif yaratıyor.” Yeni konum, tüketicilerin yanı sıra ticari ve konut tasarımcılarına da hizmet edecek. Yüksek kaliteli çağdaş tasarımla ilgilenen, markanın ürün ve ürünlerini tam kapsamlı tasarım hizmetleri ile birlikte sunuyor.

400 metrekarelik ENNE Miami showroom, 921 NE 2nd Ave.'de bulunuyor. Pazartesiden cumartesiye,  10.00 - 18.00 arası hizmete açık.

En Son Haberler

ENNE hakkında en son haberler

BERLİN'DE YENİ SHOWROOM

Berlin Showroom ENNE is now open with ENNE's latest furniture collections. Designed by a hand-selected team of internationally renowned designers, ENNE’s collections are all meticulously manufactured in-house in Turkey.

8 November 2023

MARBELLA'DA YENİ SHOWROOM

Marbella Showroom ENNE is now open with ENNE's latest furniture collections. Designed by a hand-selected team of internationally renowned designers, ENNE’s collections are all meticulously manufactured in-house in Turkey.

10 August 2023

2023 ELLE DECORATION ULUSLARARASI TASARIM ÖDÜLLERİ

ENNE 2023 Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri'nde Arcus Koltuk ve Half Moon Aydınlatma ile 2 ödülün sahibi oldu.

4 July 2023